Postes vacants

Une équipe jeune et enthousiaste. C’est l’équipe de Magasin Salle de Bains. Avec plus de 130 collègues inspirées qui viennent travailler afin de construire la prochaine étape. La croissance est énorme et très rapide. Un environnement dynamique, où il est plein d’espace pour vous développer.

Découvrez maintenant nos postes vacants !

Landelijke toonzaalverkoper

Locatie: Landelijk
Fulltime: 38 uur

Per jaar bezoeken gemiddeld 8.000 bezoekers onze toonzalen in België. Zij hebben allemaal de wens om hun droombadkamer of toilet te vinden. Jouw rol als verkoper is de wens van de klanten in kaart te brengen en te zorgen dat zij hun droom ook aankopen.

Name Your Job

Stuur ons een open sollicitatie!
Fulltime of parttime

Staat de functie welke je zoekt er niet tussen? Dat kan helaas gebeuren. Stuur een open sollicitatie naar ons en wij zullen bekijken wat we kunnen betekenen voor je.

Hoe doe je dat?

Name Your Job geeft je de mogelijkheid jouw ideale baan te omschrijven! Wie weet zijn wij zo onder de indruk en maken we hem speciaal voor jou!

 

Stage lopen bij Sanitairwinkel?

Ook naar de volgende generatie toe dragen wij ons steuntje bij. Je hebt de mogelijk om bij klantenservice en verkoop mee te kijken, maar ook zeker je steentje bij te dragen. Staat jouw gewenste stageplaats er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie: vacatures@sanitairwinkel.be.

Benieuwd wat onze (oud) medewerkers van ons denken?