Sanitairwinkel gaat samenwerken met Belgische groothandel Van Marcke

By Nieuws

De Belgische groothandel Van Marcke participeert in Sanitairwinkel. Van Marcke is distributeur van badkamers, keukens, verwarmingsinstallaties en sanitair en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en de Verenigde Staten. Sanitairwinkel kan door deze samenwerking makkelijker doorgroeien en een betere service bieden op het gebied van bereikbaarheid en leveringen in België en Frankrijk.

Meer info vind je hier.

Mijlpaal: 100 medewerkers!

By Nieuws

In februari 2018 tekende onze 100ste medewerker zijn contract. Reden voor een feestje!

De medewerkers van Sanitairwinkel hebben een lekker stukje taart gekregen en onze nieuwe medewerker een bosbloemen.

100ste medewerker bij Sanitairwinkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook werken in ons team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Neem een kijkje in onze toonzaal!

By Nieuws

Na een aantal dagen filmen in onze toonzaal is hier het resultaat.

In 2010 hebben we onze toonzaal in Kalmthout geopend. Door het succes van Sanitairwinkel hebben we besloten onze toonzaal te verhuizen naar Schoten, in oktober 2016 is deze geopend! Onze toonzaal in Schoten heeft een oppervlakte van ruim 1050m2 waar we u de nieuwste badkamerstrends laten zien. Verder treft u in de toonzaal badmeubelen, wastafels, baden, whirlpools, douchecabines, inloopdouches, tegels, kranen, toiletten, radiatoren, spiegels en badkameraccessoires aan. Daarnaast zijn er in de toonzaal complete badkameropstellingen zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is, voor elk formaat badkamer.

In de speelhoek kunnen de kleintjes zich vermaken terwijl onze deskundige verkopers u helpen een keuze te maken uit het overweldigende assortiment. Neem gerust wat te drinken in de koffiecorner en laat alles rustig op u inwerken. U verlaat gegarandeerd vol inspiratie de toonzaal.

Naast de mogelijkheid om uw producten in de toonzaal te bestellen kunt u er ook voor kiezen om online op Sanitairwinkel.be een bestelling te plaatsen. Alle telefoontjes en mails van klanten met vragen komen bij de afdeling klantenservice binnen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden vragen over de levertijd van producten maar kunnen u ook helpen uw badkamerideeën vorm te geven.

De toonzaal van Sanitairwinkel in Schoten bevindt zich op circa 10 kilometer van Antwerpen en is ideaal gesitueerd aan de Bredabaan. Via afrit 5 op de snelweg A1 staat u binnen enkele minuten bij Sanitairwinkel voor de deur waar u gratis kunt parkeren.

Verhuis van Kalmthout naar Schoten

By Nieuws

Na maanden van voorbereiding en bouwen was het dan zover. Op 3 oktober 2016 zijn wij verhuist naar Schoten nabij Antwerpen. De nieuwe toonzaal is te vinden aan de Bredabaan 1265, 2900 Schoten te België, slechts 20km verderop, en is vele malen groter en makkelijker te bereiken dan de vorige toonzaal die te vinden was aan de Kwade Weide 7B in Kalmthout.

Nieuwe toonzaal

De nieuwe toonzaal heeft een oppervlakte van maar liefst 1050m². Hier zullen wij in staat zijn onze producten nòg beter te presenteren en u de nieuwste badkamertrends te laten zien, om alle badkamerwensen van de klant uit te laten komen. Ook kunnen klanten bij Sanitairwinkel terecht voor deskundig advies op het gebied van sanitair. Om te zorgen voor dit deskundig advies worden onze medewerkers opgeleid. Geïnteresseerd in het werken in onze nieuwe toonzaal, bekijk de vacatures.

Benieuwd hoe de verbouwing eruit zag, bekijk hieronder de foto’s: