Neem een kijkje in onze toonzaal!

By 29 maart 2017februari 12th, 2018Nieuws

Na een aantal dagen filmen in onze toonzaal is hier het resultaat.

In 2010 hebben we onze toonzaal in Kalmthout geopend. Door het succes van Sanitairwinkel hebben we besloten onze toonzaal te verhuizen naar Schoten, in oktober 2016 is deze geopend! Onze toonzaal in Schoten heeft een oppervlakte van ruim 1050m2 waar we u de nieuwste badkamerstrends laten zien. Verder treft u in de toonzaal badmeubelen, wastafels, baden, whirlpools, douchecabines, inloopdouches, tegels, kranen, toiletten, radiatoren, spiegels en badkameraccessoires aan. Daarnaast zijn er in de toonzaal complete badkameropstellingen zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is, voor elk formaat badkamer.

In de speelhoek kunnen de kleintjes zich vermaken terwijl onze deskundige verkopers u helpen een keuze te maken uit het overweldigende assortiment. Neem gerust wat te drinken in de koffiecorner en laat alles rustig op u inwerken. U verlaat gegarandeerd vol inspiratie de toonzaal.

Naast de mogelijkheid om uw producten in de toonzaal te bestellen kunt u er ook voor kiezen om online op Sanitairwinkel.be een bestelling te plaatsen. Alle telefoontjes en mails van klanten met vragen komen bij de afdeling klantenservice binnen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden vragen over de levertijd van producten maar kunnen u ook helpen uw badkamerideeën vorm te geven.

De toonzaal van Sanitairwinkel in Schoten bevindt zich op circa 10 kilometer van Antwerpen en is ideaal gesitueerd aan de Bredabaan. Via afrit 5 op de snelweg A1 staat u binnen enkele minuten bij Sanitairwinkel voor de deur waar u gratis kunt parkeren.