WIJ ZIJN SANITAIRWINKEL

Dagelijks werken er ruim 180 mensen bij Sanitairwinkel die er allemaal voor zorgen dat de klant hun droom kan laten uitkomen! Dit doen we niet alleen online, maar ook vanuit onze showrooms in Schoten, Zaventem, Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Rosmalen, Rotterdam en Tilburg.

WAT WE WILLEN BEREIKEN?

“De klant helpen de juiste keuze te maken bij het uitzoeken van sanitair. Dit doen we middels de online verkoopkanalen in Nederland, België en Frankrijk en de showrooms in Nederland en België.”

Dit klinkt simpel, maar dat is het zeker niet. Er komt veel bij kijken om deze missie te behalen en we werken hier met zijn allen aan! Sanitairwinkel wil de klanten de beste producten, tegen de beste prijs met een goede service bieden. Iedereen moet op elk gewenst moment, zowel online als in de showroom, een goede keuze kunnen maken in sanitair. Dit geldt voor de inwoners van Nederland, België en Frankrijk.

Ons doel: de grootste online Sanitairwinkel van Nederland, België en Frankrijk te worden met showrooms bij alle grote steden. Onze speerpunten hierbij zijn gastvrijheid en uitstekende service!

HOE DOEN WE HET?

Persoonlijk
Plezier
Prestatie
Professioneel

Deze vier begrippen omschrijven perfect de cultuur van Sanitairwinkel. Een vriendschappelijke en open sfeer tussen al onze afdelingen zorgt ervoor dat wij iedere dag met plezier naar het werk gaan. De deuren van de afdelingen staan altijd open, ook die van de directie!

Dagelijks wordt hard gewerkt om al onze klanten tevreden te stellen. Iedereen zet zich voor de volle 200% in en is gepassioneerd over het werk bij Sanitairwinkel. Humor mag hierbij absoluut niet ontbreken. Alle neuzen in de organisatie dezelfde kant op en samen groeien. Nieuwe en creatieve ideeën in de organisatie worden gewaardeerd.

MET WIE?

Ons top team van 180 medewerkers bestaat uit verschillende afdelingen. In Rosmalen (NL) bevindt zich het hoofdkantoor met onze ondersteunende diensten als finance, HR, inkoop, logistiek, marketing, IT en klantenservice. In onze showrooms hebben we super talenten die ervoor zorgen dat de klanten worden geadviseerd en hun wensen werkelijkheid worden.

Er liggen nog kansen en mogelijkheden genoeg. Ons doel? Groei!

Rob - CEO

Dynamiek & hectiek en dat in een leuk en veelzijdig team.

Lotte - Verkoop

Heerlijk zo'n maandelijkse themalunch georganiseerd door een afdeling!

Koen - Webdevelopment

Jong en ambitieus; samen iedere dag een beetje beter.

Renée - Marketing

Als verkoper is er iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Robert - Verkoop Rotterdam

Mijn collega's kunnen gelukkig mijn zangkunsten nog net aan.

Eric - Logistiek

Een echt mensenbedrijf met een hart voor elkaar en bedrijf. Super!

Erik - CEO

Veel zelfstandigheid, snelle beslissingen, hard werken en genoeg lachen. Zo zie ik Sanitairwinkel.

Jaap - Marketing

Enthousiasme, variatie, eigen initiatief en een vriendschappelijke sfeer. Prima combinaties!

Ron - Verkoop Alkmaar

Wij verzamelen stiekem snoep in het magazijn. Sst.

Sven - Logistiek

Sanitairwinkel - een wereld vol kansen voor de medewerkers!

Roxanne - HR

ONZE SHOPS

Sanitairwinkel richt zich op de Europese markt met woongerelateerde producten. Sanitair en tegels vormt de solide basis in het aanbod. Het aanbod is verdeeld over bekende (inter)nationale merken en diverse private labels.

Sanitairwinkel heeft als een van de eerste spelers in de sanitairbranche de stap online gemaakt. Vanaf het begin was er de webwinkel gevolgd door een kleine showroom. Met de focus op online marketing is Sanitairwinkel in haar korte bestaan gegroeid tot een volwaardig internationaal concept met showrooms in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Rosmalen, Rotterdam, Schoten en Zaventem. Verdere groei van het concept is zeker niet uitgesloten!

Sanitairwinkel.nl   Sawiday.fr

Sawiday.be/nl-be/   Sawiday.be/fr-be/

ONZE MERKEN

ONZE GESCHIEDENIS

 

2007

Rob en Erik van Laarhoven verwezenlijken hun ondernemersdroom en Sanitairwinkel wordt gestart. Direct na de online start van Sanitairwinkel wordt de eerste fysieke showroom in Rosmalen geopend. De combinatie van een klantvriendelijke webshop en een fysieke showroom blijkt een schot in de roos.

 

2010

De fysiek winkel van Sanitairwinkel verhuist naar de Hofkesweg in Rosmalen. Een prachtige showroom met maar liefst 800m2 aan sanitairproducten. In dit jaar maakt ook België kennis met het sanitairconcept van Rorix. Sanitairwinkel.be wordt gestart en ondersteund door een moderne en ruime showroom in Kalmthout (nabij Antwerpen). Als kers op de taart wint Sanitairwinkel de Gouden FD Gazellen voor snelst groeiende onderneming in Noord-Brabant (Nederland).

 

2011

De eerste notering in de Twinkle100 is een feit. Sanitairwinkel eindigt op de 95ste plaats in de lijst van grootste online retailers van Nederland.

 

2012

Het eigen merk van Sanitairwinkel krijgt een gezicht. Saniclass.nl komt online. Saniclass staat voor een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Daarnaast wordt Rorix onderscheiden met een tweede plaats in de Deloitte Fast 50 Awards. Een lijst voor de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Het jaar wordt afgesloten op een 87ste positie in de Twinkle100.

 

2013

Om de klant nog beter te bedienen opent Sanitairwinkel haar derde vestiging in Amsterdam. Een 750m2 grote showroom met een veelzijdige greep uit het uitgebreide assortiment. Naast deze nieuwe showroom opent ook Woontegelwinkel online haar deuren. Ter versterking van de online shop worden in de showrooms van Sanitairwinkel speciale ruimtes ingericht om het tegelaanbod van Woontegelwinkel te presenteren. Tot slot stijgt Sanitairwinkel wederom een aantal plaatsen in de Twinkle100 en eindigt als 82ste.

 

2014

In 7 jaar tijd is Rorix uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland België op het gebied van online en offline sanitair. Sanitairwinkel is inmiddels gestart met een Franstalige website www.magasinsallebains.be voor de Belgische consument. Tevens hebben we de 84ste plaats in de Twinkle100 behaald!

 

2015

Het hoofdkantoor van Sanitairwinkel is verhuisd naar een nieuwe locatie, Graafsebaan 141 in Rosmalen (naast de A59). Naast het hoofdkantoor is ook het magazijn meeverhuisd. We hebben nu de mogelijkheid meer dan duizenden artikelen op voorraad te nemen, waardoor snellere levertijden gerealiseerd kunnen worden. Overigens, naast de grote verhuizing heeft de website ook een totale make-over gehad. Sanitairwinkel is nu helemaal responsive voor ieder device. Sanitairwinkel heeft dit jaar 40% meer omzet behaald vergeleken met 2014 en daar zijn we trots op.

 

2016

Rorix zet zich dit jaar meteen fris op de kaart met een nieuwe Sanitairwinkel showroom in Rotterdam! Met maar liefst 900m2 ingericht met sanitairproducten verlaat gegarandeerd iedereen de showroom geïnspireerd. Naast onze trots in Rotterdam is onze toonzaal in Kalmthout verhuisd naar Schoten nabij Antwerpen. Ook hier hebben we 1050m2 ingericht met sanitairproducten. De groei gaat gestaag door. Dit jaar hebben wij onze nieuwe webshop www.magasinsalledebains.fr gelanceerd. Wij zijn trots op onze mijlpalen van het afgelopen jaar! Sanitairwinkel stijgt dit jaar weer een aantal plaatsen in de Twinkle100 en eindigt als 68ste. Tevens mogen wij met trots mededelen dat wij, ook dit jaar, een FD Gazellen zijn! Benieuwd hoe onze showrooms zijn geworden? De koffie en thee staan altijd klaar.

 

2017

Dit jaar vierden we ons 10 jarig bestaan! Het jaar begon goed, Erik en Rob mochten zich Rosmalense ondernemers van het jaar noemen. Ook de Twinkle100 kon dit jaar niet zonder Sanitairwinkel, dit jaar mochten wij plek 63 vertegenwoordigen! Als klap op de vuurpijl van het succes hebben we dit jaar weer een nominatie gekregen in de FD Gazellen en zijn we geëindigd op plek 7 in de categorie grote bedrijven. Met trots presenteerde wij dit jaar onze nieuwe showroom in Anrhem. Opnieuw richtten we 1000m2 in om nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten.

 

2018

Begin dit jaar hadden zij 100 medewerkers in dienst en later dat jaar is Sanitairwinkel gaat samenwerken met Belgische groothandel Van Marcke!

 

2019

Onze tweede showroom in België is een feit, dit keer gevestigd in Sint-Stevens-Woluwe, een deelgemeente van Zaventem. De showroom heeft 1100m2 aan badkamerinspiratie. Kom eens langs en maak kennis met ons team!

 

2020

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan in België!

1
1